Rólam

Dr. Gergely ZsoltDr .Gergely Zsolt

Főorvos
Ortopéd-Traumatológus-Kézsebész szakorvos

Végzettségek:
Orvosi diploma 2002
Ortopéd-Traumatológia szakvizsga 2009
Kézsebészet szakvizsga 2011

Az Orvostudományi Egyetem elvégzését követőn a Kecskeméti Megyei Kórház Baleseti és Kézsebészeti Osztályán helyezkedtem el. 2009-ben Ortopédiából és Baleseti Sebészetből szereztem szakvizsgát „Kiválóan megfelelt” eredménnyel. 2011-ben Kézsebészetből is sikeres szakvizsgát tettem.
A Bagoly Egészségházban 2010 és 2013 között Ortopédiai magánrendelést folytattam. 2013-2016 között külföldi tapasztalatszerzés céljából családommal Németországba költöztünk. Rheinland-Pfalz tartományban, Bad Kreuznachban dolgoztam Ortopéd főorvosként, ahol rendszeresen tartottam német nyelvű előadásokat. Németországi kint tartózkodásom alatt a gerincsebészetben, a gerincbetegségek konzervatív kezelésében, valamint a mozgásszervi betegségek konzervatív kezelésében szereztem jelentős tapasztalatokat, amelyeket a továbbiakban az itthoni betegek gyógyításában szeretném kamatoztatni.

Műtéti tevékenység:
Különösen kedvelem a minimál invazív sebészeti beavatkozásokat, mint például az arthroszkópiákat, az előláb korrekciós műtéteket, valamint kézműtéteket. Előszeretettel foglalkozom a tendinosisok ( Pl.: teniszkönyök és golfkönyök) konzervatív és műtéti kezelésével is.

Tudományos tevékenység:
Tudományos érdeklődési területeim közé tartozik többek között a tendinosisok kezelése Autológ Trombocita Koncentrátummal (GPS, ACP), amelyet jó eredménnyel alkalmazok a mindennapi gyakorlatban pl.: teniszkönyök, golfkönyök esetében. Ebből számos első szerzős és társszerzős tudományos cikk is született, melyet több hazai és külföldi Kézsebészeti és Ortopédiai kongresszuson is bemutattam.

A következő társaságoknak vagyok tagja:
Magyar Ortopéd Társaság
Magyar Kézsebészeti Társaság
Magyar Traumatológus Társaság